tag:blogger.com,1999:blog-7552598252051601276.post7314801244711951458..comments2023-03-01T09:01:23.276+00:00Comments on Keistai paprasta: Morkų-razinų keksiukai su kriaušėmkeistai paprastahttp://www.blogger.com/profile/18080630376393489918noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-7552598252051601276.post-22917570686398042862012-06-27T15:50:32.691+01:002012-06-27T15:50:32.691+01:00Anonymous, rekomenduoju įsigyti silikoninę keksiu...Anonymous, rekomenduoju įsigyti silikoninę keksiukų kepimo formelę - tiks viskam: koteltukams, kukuliukams, kiaušiniams kepti, keksiukams... Dalykas puikus labai, ir tik jį naudoju. Popieriukus įkloju ir puikiai kepa visi mano kepiniai ir be tų riebalų :) Riebalų norėdama gauti, geriau įberiu daugiau riešutų, nei aliejaus.. :)keistai paprastahttps://www.blogger.com/profile/18080630376393489918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7552598252051601276.post-18912366380709065102012-06-25T20:08:32.700+01:002012-06-25T20:08:32.700+01:00jokių riebalų ir atlimpa nuo keksų formelių? :ojokių riebalų ir atlimpa nuo keksų formelių? :oAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7552598252051601276.post-61195710224857749262012-06-11T18:26:20.630+01:002012-06-11T18:26:20.630+01:00Anonymous, keksiukai ir neiškyla labai virš formel...Anonymous, keksiukai ir neiškyla labai virš formelių, o naudojant avižų miltus ypač. Kadangi avižų miltai sunkesni nei sojos miltai, tai ir galėjo būti pagrindinė priežastis dėl neiškilimo iki jums norimo purumo. Tiesiog kitą sykį galima padidinti kažkokių 'skystųjų' ingredientų: kiaušinių, ar pasukų, bei truputį įdėt daugiau keliančių ingredientų: sodos ar kepimo miltelių.<br />Mano ir tie keksiukai nebuvo labai iškilę, tiesiog užpildė keksiukų formeles.keistai paprastahttps://www.blogger.com/profile/18080630376393489918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7552598252051601276.post-86068514476396512732012-06-11T18:13:14.256+01:002012-06-11T18:13:14.256+01:00Mes siandien kepem, viska darem pagal recepta, tik...Mes siandien kepem, viska darem pagal recepta, tik vietoj sojos miltu dejau avizinius miltus, skonis gavosi superinis! Viena beda, neiskilo keksiukai :) Kodel taip galejo atsitikti? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7552598252051601276.post-60605084645956769962012-05-05T21:40:00.499+01:002012-05-05T21:40:00.499+01:00Aš žinau žinau žinau! :( Tik vat būna, kad imu lip...Aš žinau žinau žinau! :( Tik vat būna, kad imu lipt sienom- reikia ir viskas. Kad ir pusės gabalėlio, bet reikia... :)<br />Ir... tikrai taip :))Strawberry Jamhttps://www.blogger.com/profile/01184748079718088331noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7552598252051601276.post-80877681350611332542012-05-05T20:47:37.672+01:002012-05-05T20:47:37.672+01:00Iš tiesų esu pripratus per daug metų, kad man abso...Iš tiesų esu pripratus per daug metų, kad man absoliučiai normalu nevalgyt visų tų lietuviškų dalykų (nors nebuvau mėgėja) ir tiesiog skrandis ir organizmas nebepriima, sunki ligota savijauta tikrai pasidarytų, net neeksperimentuoju taip. Aš gamindama ir tuos 'sunkius' dalykus paragauju, net ir tortus tepdama grietinėlių prisilaižau, bet patikėk, bloga būna ne nuo tų grietinėlių, bet cukrų... Grietinėlė retsykiais nėra blogis, jei tai ne riebalų mišinys.. bet tiesiog man nėra malonu jausti riebumą ant gomurio... <br />Beje, kad ir kaip mėgsti, bet baltas šokoladas net negali vadintis šokoladu, ten tik viso kito sustingdytas mišinys... ;) O iš tiesų 'Everything in moderation, even moderation' ;) Ania?keistai paprastahttps://www.blogger.com/profile/18080630376393489918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7552598252051601276.post-66988841249425518112012-05-05T18:59:28.262+01:002012-05-05T18:59:28.262+01:00Aš manau, kad nukrypimų būna visiems ir visados. :...Aš manau, kad nukrypimų būna visiems ir visados. :) Bet su tokiu požiūriu kaip Tavo, jie turėtų būt lengviau aplenkiami. :) Aš kartą per savaitę leidžiu sau kažkuo pasimėgaut... :) Ne čipsais ar kitokia velniava, bet, pavyzdžiui, truputį riebesniais ledais ar baltu šokoladu, kurį taip dievinu... :) Čia, kaip sakoma, "moderation is the key" tikriausiai :)Strawberry Jamhttps://www.blogger.com/profile/01184748079718088331noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7552598252051601276.post-76860841848235231282012-05-05T17:36:04.560+01:002012-05-05T17:36:04.560+01:00Ačiū ;) Kaip pažįstama 'vyriškai ir rimtai'...Ačiū ;) Kaip pažįstama 'vyriškai ir rimtai' :) Dar užkandžiaut nelabai linkęs, kaip kad aš - po nedaug, bet dažnai. Ir tai pas mane požiūris, kad nevalgau to, kas man nieko naudingo organizmui neduoda(na taip nukrypimų būna, bet oi kaip retai.. jei būna tai naudingų dalykų perdozuoju :))keistai paprastahttps://www.blogger.com/profile/18080630376393489918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7552598252051601276.post-22577269666648599062012-05-05T17:24:26.903+01:002012-05-05T17:24:26.903+01:00Oho, matyt mums taip pat- stengiamės valgyt tvarki...Oho, matyt mums taip pat- stengiamės valgyt tvarkingai ir sveikai, o mūsiškiam toli gražu iki to... :) Aš lygiai taip pat saviškiui jau kai darau ką nors, tai jau taip "vyriškai" ir rimtai... :) <br />Kaip smagu atrasti žmonių, kurie motyvuoja! :)Strawberry Jamhttps://www.blogger.com/profile/01184748079718088331noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7552598252051601276.post-34641573862230835962012-05-05T17:08:40.725+01:002012-05-05T17:08:40.725+01:00Trapokas pyragas, sutinku.
Lengviau pasidarys, je...Trapokas pyragas, sutinku. <br />Lengviau pasidarys, jei pasakysiu, kad visa, ką čia dedu iškepus, valgau viena? :) Beveik..retai kada vyriškis valgo.. tik paragauja... jam iki sveikų dalykų kaip iki kosmoso.. užtai jam tortus kepu kartkartėm, tuos rimtus, tikrus... <br />Sportuoju kas dieną, arba dvi sporto, išeiginė, kaip išeina ar kaip motyvas tądien .. keksiukai kepti užvakar, šiandien jų yra likę 4.. Tiesiog tuos visokius kepinukus valgau rytais, užkandžiauju iki pietų, arba po darbo grįžus prie kavos. Pasitaiko, kad praeinant pro šalį ir sukertu.. :) Iš tiesų mano mityba yra labai tvarkinga. Tiesiog trumpas ir intensyvus sportas ir 'clean eating' viso to paaiškinimas tikriausiai, nes pati nesu iš tų, kurie valgo viską ir nestorėja..keistai paprastahttps://www.blogger.com/profile/18080630376393489918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7552598252051601276.post-52713907394605638622012-05-05T16:33:47.230+01:002012-05-05T16:33:47.230+01:00Kepiau obuolinį pyragą- baisiai skanus, tik gal ki...Kepiau obuolinį pyragą- baisiai skanus, tik gal kiek trapus gavosi. :) Na, nepaisant visko net savo vyriškiams įsiūliau! Tiko ir patiko. Paskutinis gabaliukas laukia šiandien iš darbo grįžtančio draugo. :)<br />Keksiukus kepsiu rytoj, mamos dienai. Pasivažinėjęs po Vieną mamyčiukas liks maloniai nustebintas :) <br />Man labai įdomu- kiek sau leidi tokių visokių smagumynų per dieną suvalgyti? :}<br />Žinau, kad sportuoji, todėl labai smalsu :)Strawberry Jamhttps://www.blogger.com/profile/01184748079718088331noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7552598252051601276.post-43073250652934783372012-05-05T14:49:39.034+01:002012-05-05T14:49:39.034+01:00dėl 'drobės' geriau nepasakosiu :) kiki :)...dėl 'drobės' geriau nepasakosiu :) kiki :)keistai paprastahttps://www.blogger.com/profile/18080630376393489918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7552598252051601276.post-88865359737817045302012-05-05T14:48:16.946+01:002012-05-05T14:48:16.946+01:00Pastaru metu meduolinių prieskonių visur pas mane ...Pastaru metu meduolinių prieskonių visur pas mane kepiniuos - pradėjo darytis, kad vis tą patį tekepu :) Graikinių riešutų iš tiesų niekada neturiu, o tik jų pastos, bet ji baisios spalvos ir nudažo viską tamsiai - nenorėjau 'nuspalvint' morkainių :)) O kad su morkom meduoliniai prieskoniai ir graikiniai riešutai trio daro tai jau ryškus faktc :)keistai paprastahttps://www.blogger.com/profile/18080630376393489918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7552598252051601276.post-32510422788922204752012-05-05T14:44:28.148+01:002012-05-05T14:44:28.148+01:00wanna wanna :)
ir aš šiandien kepiau :) tik ne to...wanna wanna :)<br /><br />ir aš šiandien kepiau :) tik ne tokių sveikuoliškų, bet su meduoliniais prieskoniais, chacha :)) ir irgi mąsčiau, kad graikiniai riešutai tiktų - kepiniuose ir ypač su morkom jie gerai susigroja.<br />skanios foto. man tokio drobės gabalo irgi reik, ei! :))Jurgitahttp://duonosirzaidimu.wordpress.comnoreply@blogger.com