2020-08-22

Tor Des Geants TOR 30 2019

Prisiminima iš 2019-ųjų... 

TOR30 Malatra (inauguracinis bėgimas šiemet, 30km 2km D+) gulė po mano kojom.


3 val miego, nes naktį kėlėmės pasitikti begrįžtantį TOR po savaitės bėgimo kalnuose, ryte blogumas nuo važiavimo serpantininias keliukais, bet atsičiuchinau su Maurten ir geliukais bėgimo metu każkaip. O ypač pasijaučiau Marso kanjonuose, kai pasiekiau Malatros perėją. Ten kosmosiškas grožis atsiveria.









Būtent ši begalinė nuokalnė ir Tones and I daina Dance Moneky dera kartu... Tą reikia patirti, kad suprati būtų įmanoma..





Net širdis stoja, kelėnai linksta, pilve drugeliai skraido nuo tokių vaizdų grožio... 


Jūs patys asilai...

Pirmi penki km buvo nekažką - prieš dvi dienas linksmai pakopinėjom link Matterhorno į 3.2km aukštį. Tai jautės šiandien dar viskas, ypač blauzdos.




Paskutiniai km nuo kalno akmenimis buvo po 5.20min/km, bėgu ir dainuoju 'This is fucking awesome' dainą (visi ją žinom). Įbėgu į Courmayeur ir minios žmonių tau ploja, rimtai tik tau, nes kiti atsilieka dar. Na taip pataikiau. Dėjau į ašaras, nes nesugaišau kokių 8h, bet 5.23h.


Kai vakar mano TOR grįžo po TOR330 ir pasakė 'pzzz bus ryt su Malatra..ten toookie skardžiai, į virves įsikabinęs lipi į perėją, per geležinius laiptelius, ir 45laipsnių kampu akmenimis, kurie byra tau iš po kojų.' 


Visas toks buvo ir bėgimas į pakalnę - narinaus viską, ką galėjau, bet ne iki tiek, kad trukdytų bėgt. Dzin buvo ir kad pirštai gal atsimušinėja, ar gal pūslę kokią gausiu, bet šiandien buvo mano diena😍




2 Maurten. Trys geliukai. 1/4 apelsino. Kolos 250ml, vandens 1litras.


Ai gavau ir fainą džempą ir maikę, ir medalį. Bėgau be lazdų.
150 is 429.

#TORfamily #tosdesgeants #TOR30 #TOR330

No comments:

Post a Comment