reikės:
3/4 puodelio mirkytų anakardžių
1/4 puodelio nemirkytų anakardžių
1/2 a.š. rūkytos paprikos miltelių
1/2 a.š. kumino sėklų
1/4 a.š. maltos kalendros
1/2 a.š. česnako miltelių arba 1-2 česnako skiltelės
1/2 nuluptos citrinos
truputis vandens
sauja špinatų
truputis druskos
1 a.š. šviežių arba džiovintų krapų
Visus ingredientus dedame į virtuvinį kombainą ir malame iki vientisos masės. Ragaujame, gal ko trūksta, pridedame, paskaniname. Laikome stikliniame indelyje, šaldytuve, manau iki poros savaičių laiko... Bet tiek ilgai neužsibus :)
Valgom su paskrudinta juoda grūdėta duona, tepam ant duoniukų, mirkom daržoves, supjaustytas šiaudeliais, maišom į salotas...
Nestresuokit, mėgaukitės saulės spinduliais!
net seile nutyso.. :)
ReplyDeleteir dar 'ant nakties' :))))))))))))))))))
DeleteOj, kaip skaniai atrodo..O kokį kombainą naudojate?
ReplyDeleteAnonymous, pagrinde naudoju tą rankinį 'blenderį'. Turiu tokį komplektuką: http://www.amazon.co.uk/Philips-HR1617-01-Blender-Chopper/dp/B0059FUQ9G (čia pirmas pasitaikęs linkas, kurį radau - ne reklama :)) Tiesiog būna pamalu inde su malūnėliu, o paskui iškratau viską į kibiriuką ir pribaigiu su blenderiu, nes kitaip apačia visos kietesnės masės tik malasi.
Delete