2014-03-29

My active life, my passion, my leisure and pleasure

Aktyvus seminaras su austrų olimpiečiu Andreas Vojta, kovo 15d. 2014












































Coastal trail series race, kovo 22 d. 2014
































4 comments:

  1. Aktyvistė :) Tai ką gero iš Vojta išmokai? :) Ir tas trail run, atrodo, nerealus buvo. Gamtoje, toli nuo civilizacijos, po kojomis žolytė, ne koks betonas :) smagu :)
    P. S. kodėl fotkės skirtingų dydžių? Ir per feedly daug didesnės=gražiau :)

    ReplyDelete
  2. O taip trail bėgimas nerealus dalykas yra :))

    ReplyDelete
  3. Ačiū už blogą, iš "Debesų" nukrypau į Jūsiškį ir taip užsikabinau, kad visus receptus perskaičiau bei kokį 50 nusikopijavau į iš įvairių vietų susikaupusį savo receptų rinkinį. Myliu prancūzišką ir Viduržemio jūros virtuvę. Mėgstu saldumynus, bet turėčiau rimtai pasportuoti, kad drąsiai sau leisčiau juos valgyti:]... tai mažacukriai neriebūs bananiniai, kokosiniai ir daržoviniai teikia vilties:] Naudoju daug daržovių, tame tarpe ir avinžirnių, lęšių etc., tai Jūsų aprašytieji yra tikras lobynas man. Ketinu bandyt, atrast "savus" ir džiaugtis skaniu maistu. Dar kartą ačiū už malonumą akims skaitant, žiūrint nuotraukas ir svajojant, kaip skanausiu. Vilma

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vilma, ačiū, kad parašei tokius gražius žodžius! Smagu, kad atradai kažko sau čia, kad gimsta minčių sukurti, improvizuoti ir šėlti virtuvėje! Būtinai papasakoki, ką kepsi, tepsi, virsi ir kas gausis :) Ačiū Tau labai!

      Delete