Kas gali būti paprasčiau nei gardi lėkštė su vaisiais pusryčiams? O jei dar pagardinta medumi, čiobreliu ir pabarstyta šiluma.
1 porcijai reikės:
½ meliono
2 kiviai
1 granatas
1 greipfrutas
2 mangai
1 avokadas
Padažui:
2 v.š. sezamų pastos (tahini) arba sezamų aliejaus
1 citrina
2 v.š. medaus
saujelė šviežių čiobrelių lapeliųGražiai išimkite granato uogeles iš žievelės.
Nulupkite kitus vaisius ir pjaustykite kubeliais ar norimomis formomis.
Sezamų pastą, medų, citrinos sultis, čiobrelių lapelius gerai išmaišykite, kol medus ištirps.
Padažu apipilkite vaisius ir išmaišykite.
Tiekite iš karto. Galima rinktis įvairius mėgiamus vaisius.
No comments:
Post a Comment